Opinie

Rzetelna Opinia
Rzetelna Opinia
2024-01-28
Właśnie mija rok od podjęcia współpracy z PIK. Pracujący tam fachowcy zawsze znajdują najlepsze rozwiązanie w danej sprawie. Jestem zadowolony. Wielkie podziękowania dla mojej księgowej Pani D. Z-B pozdrawiam
Rafał Zawicki
Rafał Zawicki
2024-01-22
Ja z mojej dotychczasowej współpracy jestem bardzo zadowolony. W 2021r PIK pomógł założyć mi spółkę z o.o. i od tamtej pory jestem ich klientem. Kontakt z osobami od obsługi bieżącej jest wzorowy i błyskawiczny. Zawsze dostaję szybką pomoc, gdy sprawy podatkowe i nie tylko tego wymagają. Ja z czystym sumieniem mogę polecić tą firmę.
Adi Foxx
Adi Foxx
2024-01-18
Możemy polecić Polski Instytut Księgowości szczególnie osobom, które prowadzą firmę w formie spółki z o.o.. Prowadzą dla nas księgowość sklepu internetowego. To, co podoba nam się najbardziej, to świetna miła obsługa oraz wdrożone procedury - PIK posiada osobne działy zajmujące się zatrudnianiem, księgowością czy obsługą prawną. To zdecydowanie ułatwia współpracę i daje pewność, że osoba, z którą się kontaktujemy, zna się na działce, jaką się zajmuje.
Mateusz Wójcik
Mateusz Wójcik
2024-01-12
Moja współpraca z PIK trwa od 2021 r. Na chwile obecną obsługują 3 spółki które reprezentuje. Współpraca jest na wysokim poziomie. Mogę polecić każdemu kto poszukuje biura do obsługi swojej spółki.
Wojtek Kliś
Wojtek Kliś
2024-01-11
profesjonalna obsługa- polecam!
Kasia K
Kasia K
2024-01-04
Profesjonalne i indywidualne podejscie do klienta. Mila, rzetelna obsluga i pomoc w kazdej sytuacji. Polecam!
Bogdan Suszko
Bogdan Suszko
2024-01-04
Zawsze rzetelnie podchodzą do klienta. Kompetentni, odpowiedzialni, czasowi. Korzystam z usług 2 lata nigdy nie było problemu. Polecam
Agnieszka Suszko
Agnieszka Suszko
2024-01-04
Usługi godne polecenia. Doswiadczenie i profesjonalne podejście do klienta.